Werkvoorbereider/ Planner

Fulltime - regio Rotterdam

De opdrachtgever
Er bestaat een hele grote kans dat jij zonder het te weten met deze opdrachtgever in contact bent geweest. Misschien heb je wel eens gegeten in een door onze opdrachtgever ontworpen restaurant of kwam het gerecht uit de keuken die is ontworpen door deze opdrachtgever. Kortom, dit bedrijf creƫert de omgeving van een eetgelegenheid zodat deze optimaal tot zijn recht komt.

De functie
Als Werkvoorbereider/ Planner ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, de aansturing en de ondersteuning van de servicemonteurs die werkzaam zijn door heel Nederland. Jij bent het contactpersoon voor de opdrachtgevers, onderaannemers, monteurs, afdeling verkoop en de administratie. Verder neem jij de storingsmeldingen aan, registreert deze in het planningssysteem en communiceert dit met de servicemonteurs. Ook houdt jij je bezig met het maken van een jaarplanning voor het preventief onderhoud, hierbij hou je rekening met de specifieke klantwensen.

Functie-eisen
De geschikte persoon voor deze functie heeft een analytisch vermogen, is Flexibel, stressbestendig en klantgericht. Verder zijn wij op zoek naar iemand die voldoet aan onderstaande punten:

  • MBO+ Niveau in een technische en/of logistieke richting en communicatief sterk
  • Administratief onderlegd
  • Ervaring met plannen in een technische omgeving en bekend met databasemanagement- en planningssystemen
  • Je bent communicatief sterk en kunt zelfstandig werken
  • Geen 9-tot-5 mentaliteit

Zij bieden
Onze opdrachtgever biedt je naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden ook opleiding- en doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een gemotiveerd team.

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je cv en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!