Werkvoorbereider (E&I)

fulltime - regio Drechtsteden

De opdrachtgever
Deze gerenommeerde opdrachtgever is werkzaam binnen de zwaardere industrie. Zij richten zich voornamelijk op het verbeteren, onderhouden en ontwerpen van industriƫle processen en prestaties. Het is een internationaal bedrijf met vestigingen verspreid over meer dan 40 landen.
Deze opdrachtgever kenmerkt zich door o.a. ondernemerschap, solidariteit, verantwoordelijkheid en transparantie. Dit verwachten zijn ook van hun medewerkers.

De functie
Als Werkvoorbereider E&I heb je een dynamische en afwisselende baan. Je zorgt ervoor dat je collega's op locatie lekker aan de gang kunnen gaan. Je houdt je bezig met de calculatie en voorbereiding van offertes van onderhoudscontracten. Ook de opvolging hiervan hou jij in de gaten. Inkoopwerkzaamheden en contact onderhouden met de klant over de voortgang van het project behoren ook tot jouw takenpakket. Daarbij ben je lid van het MT en bent dus een spin in het web!

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een MBO diploma
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Werkvoorbereider, het liefst in een Technisch bedrijf
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed omgaan met vrijheid
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
  • Je beheerst de (basis) Engelse taal
  • Je bezit een flinke dosis werkethiek
  • Je bent een echte regelneef en hebt een helicopterview

Zij bieden
Een leuke en uitdagende baan binnen een gezonde organisatie. Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever, dus geen uitzendcontract. Er zijn binnen dit bedrijf veel mogelijkheden tot doorgroeien en ontwikkeling, hiervoor bieden zij ook diverse cursussen aan. Ze investeren graag in de medewerkers. Daarnaast krijg je veel wisselende werkzaamheden, goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 37 vrije dagen en een winstuitkering bij behaalde resultaten.

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!