Warehouse Medewerker

Fulltime - Regio Barendrecht

De opdrachtgever
Deze gedreven en ambitieuze opdrachtgever kan werkelijk alles leveren voor de scheepvaart, van pen tot anker en van medicijnen tot aan wasmachines en spelcomputers. Ze verkopen - als het even kan - geen "nee" en vinden het belangrijk om kwalitatief de beste service te verlenen. De klant bepaalt!

Sinds 2005 zijn ze hard gegroeid en momenteel werken er zo'n 23 mensen. De medewerkers weten wat het is om flexibel te zijn en service te verlenen, dat maakt het werken hier zo uniek en uitdagend.

De functie
Als Warehouse Employee laad en los je goederen in en uit voertuigen, je slaat de goederen op in het magazijn en pakt de goederen samen. Je rapporteert hierbij aan de Warehouse Manager.

  • Laden en lossen van vrachtwagens; ontvangen van goederen, opslag van bijzondere goederen in de warehouse, verwerking van de ontvangen goederen, orders picken en het laden van wagens
  • Ophalen van verschillende goederen bij leveranciers en deze leveren aan kantoor of bij de schepen
  • Overige magazijn werkzaamheden zoals onderhoud transportmiddelen, voorraad tellingen, schade aan goederen registreren, opslag van gevaarlijke stoffen etc.
  • Je werkt netjes en volgens diverse protocollen (o.a. AEO / ISO 9001)

Functie-eisen
Voor deze dynamische en internationale opdrachtgever zoeken wij een serieuze, enthousiaste, communicatief sterke en klantgerichte medewerker!

  • Je beschikt over een heftruck- en een reachtruckcertificaat
  • Je hebt rijbewijs B en eigen vervoer (harde eis)
  • Naast de Nederlandse taal is kennis van de Engelse taal ook belangrijk
  • Bij voorkeur heb je ervaring met gevaarlijke stoffen en ben je in het bezit van VCA-B
  • Je bent kritisch en kan goed zelfstandig werken binnen een team
  • Je bent ├ęcht flexibel: je wordt voor ongeveer 8 weekenden per jaar ingepland om over te werken en ook word je een aantal weekenden als back-up medewerker ingeroosterd

Wat bieden zij?
Een heel leuk team met enthousiaste en gedreven collega's. Een goed (all-in) salaris, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Tevens keren zij een eindejaars(kerst)bonus uit. Deze is wel deels afhankelijk van jouw presteren (o.a. inzet en flexibiliteit) en kan ongeveer een maandsalaris zijn! De werktijden zijn van 8.00 tot 17.00 uur.

Interesse?
Voldoe jij ├ęcht aan de gestelde eisen en lijkt het jou geweldig om deel uit te mogen maken van dit enthousiaste team dan zien wij jouw reactie met cv graag tegemoet!