Stoere Flexibele Verhuizers

Rotterdam en omstreken

De opdrachtgever
Deze opdrachtgever is jong, flexibel én uniek in zijn soort. Ze doen zowel particuliere als zakelijke verhuizingen, maar hebben tussen alle concurrenten toch een mooi nieuw concept gevonden en zijn hiermee de markt aan het veroveren. Deze organisatie straalt één en al flexibiliteit en vriendelijkheid uit en dit verwachten zij uiteraard ook van hun medewerkers. De verhuizingen kunnen op elke dag van het jaar gepland worden (ook zon- en feestdagen), maar wil je een dagje niet werken, dan is daar alle begrip voor.

De functie
Om 7.30 uur verzamel je op een afgesproken locatie (regio Rotterdam-Zuid meestal). Te laat komen is vanzelfsprekend geen optie! Uiteraard heb je een goed lunchpakketje bij je, want verhuizen is best pittig. Je rijdt vervolgens met elkaar naar de klant. Die begroet je vriendelijk en samen met de klant wordt een planning gemaakt van de dag. Dan begint het zware werk. 
De opgegeven banken, stoelen, kasten, bureaus etc. moeten ingeladen worden in de bus, zo praktisch mogelijk! Uiteraard ga je heel voorzichtig te werk. Wanneer de bus vol zit stappen jullie weer in en worden de meubels etc. gereden naar de nieuwe locatie.
Op de nieuwe locatie wordt alles zorgvuldig uitgeladen en krijgt dit een mooi plekje. De klant is hierbij aanwezig zodat alles direct op de goede plek komt te staan.
Soms moeten kasten of tafels uit elkaar en weer in elkaar gezet worden. Dit behoort ook tot de taken. Mocht één keer op en neer rijden niet voldoende zijn, dan wordt er opnieuw gereden en zal het proces zich herhalen. Aan het einde van de dag ben je moe maar voldaan! Klanten zien vaak op tegen zo'n grote verhuizing maar jij kan daar een mooi verschil in maken!
Jouw lach en de service die je biedt maakt de klant helemaal blij! 

Functie-eisen
Als goede verhuizer bij zo'n leuk jong en dynamisch bedrijf verwachten ze uiteraard wel wat van je!

  • Je hebt in ieder geval rijbewijs B
  • Je wilt die spierballen die je in de sportschool traint, ook voor iets nuttigs gebruiken 
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, jij snapt dat je er op tijd moet zijn
  • Je bent fysiek sterk genoeg om meubels te sjouwen
  • Je bent vriendelijk en sociaal naar de klanten maar ook naar collega's, eigenlijk ben je een visitekaartje van het bedrijf
  • Je hebt een flexibele instelling, net als je collega's (extra dagje werken of kan je toevallig morgen ook komen?) Dit past bij jou!

Zij bieden
Deze opdrachtgever biedt een mooie flexibele baan aan. Het kan zelfs naast je studie of extra uren naast een parttime baan. 
Je krijgt € 10,- per uur. Fooi wordt gedeeld en daar krijg jij ook een deel van.
Je komt in een jong en enthousiast klein team te werken. Bevalt de baan van beide kanten, dan kun je zelfs op termijn meer uren gaan maken. Uitgangspunt is een baan voor onbepaalde tijd!

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!