Technisch Sales Support Medewerker

Fulltime - regio Westland

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever is wereldwijd marktleider in ontwikkeling en productie van machines en componenten voor stortgoederen. Op de locatie in Nederland zijn ze met het hechte team van 6 man verantwoordelijk voor het advies en de distributie van het volledige assortiment.

De functie
In deze veelzijdige functie als Technisch Sales Support Medewerker houdt jij je bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Beantwoorden van klantvragen via telefoon en mail
  • Technisch advies geven aan relaties
  • Afhandeling van aanvragen en orders
  • Contacten onderhouden met collega's, klanten en leveranciers

Functie-eisen
Als Technisch Sales Support Medewerker heb jij een opleiding MTS/ HTS of WTB gevolgd of heb je aantoonbaar werk- en denkniveau. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Verder is het erg belangrijk dat jij een klantgericht, flexibel en echte teamplayer bent. Je neemt een groot verantwoordelijkheidsgevoel mee en kunt oplossingsgericht handelen. In deze functie hoef je geen echte salestijger te zijn maar is het belangrijk dat je servicegericht bent!

Zij bieden
Deze opdrachtgever biedt je een marktconform salaris waarbij wordt gekeken naar gevolgde opleidingen en opgedane werkervaring. Bij de start wordt je een lesprogramma aangeboden waar je alles leert over de machines en producten, ook krijg je een training in Italiƫ over de producten en leveranciers. Je komt te werken in een gemotiveerd team waar service- en klantgerichtheid centraal staat.

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!