Technisch Coördinator (m/v)

Spijkenisse - Fulltime

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever is 5 jaar geleden op de markt gekomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en assembleren van generatorsets voor de transportsector. Het bedrijf heeft een snelle groei doorgemaakt, mede door de kennis en de passie waar de medewerkers over beschikken. Dit gezellige en informele bedrijf is door enorme drukte hard op zoek naar een nieuwe collega.

De functie

In de functie van Technisch Coördinator zorg je voor alle technische ondersteuning zowel voor je collega's als voor de klanten. Je valt direct onder de Supervisor Operations en zal tevens veel samenwerken met de Inkoper en de Mechanica Engineer.

Jij weet wat er dagelijks gebouwd en geproduceerd moet worden en zorgt voor de planning van mankracht en materiaal. Daarnaast zorg je ervoor dat de orders correct worden aangemaakt en ingevoerd in het systeem.

Jij biedt de monteurs in de werkplaats technische ondersteuning waar nodig.

Alle technisch gerelateerde vragen van klanten zullen in eerste instantie bij jou terecht komen.

Je coördineert tevens al het modificatie- en garantiewerk van aanvraag tot en met de verwerking.

Functie-eisen
Voor de functie van Technisch Coördinator dien je een brede kennis van techniek te hebben (door middel van opleidingen, trainingen en/of ervaring). Voorbeelden: MTS, WTB, Automotive, Elektrotechniek, Dieseltechniek etc)

Je denkt in oplossingen, houdt overzicht en bent creatief. Door het vele contact, zowel in- als extern heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden en heb je een flexibele instelling. Je bent proactief en een teamplayer. 

Wat bieden zij?

Het is een leuk bedrijf vol met passie en technisch hoogwaardige know-how. Gezellige collega's die hart voor de zaak hebben en altijd in zijn voor een grapje. Werken volgens CAO Klein Metaal, dit betekent goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan je cv met een korte motivatie naar renate@vcl-jobservice.com