Technisch Commercieel Projectleider

Fulltime - regio Krimpenerwaard

De opdrachtgever
Deze technische opdrachtgever is een groeiende, gezonde organisatie. Het behoort tot één van de grootste familiebedrijven van Nederland en maakt al zolang het bestaat winst! Hun kracht ligt bij het ontwerpen van unieke aandrijfsystemen bij middelgrote organisaties. Het is een innovatieve organisatie met een bedrijfscultuur waar vertrouwen en respect, op een vriendelijke en open manier een vanzelfsprekendheid zijn.

De functie
Als Technisch Commercieel Projectleider heb jij zowel contact met de klanten extern als intern (engineers). Je begrijpt de wensen van de klant en weet dit goed over te brengen en te vertalen naar de technisch specialisten intern. Van begin tot het einde van het project zorg jij dat alles vlekkeloos verloopt. Ook kun je zelf meedenken en adviseren bij de ontwikkelingen van aandrijfsystemen. Dit betekent dat je zowel technisch goed onderlegd bent als communicatief.

Je hebt als Technisch Commercieel Projectleider uiteraard ook te maken met deadlines en dus zorgen dat de klant snel begrepen wordt.

Functie-eisen
Voor deze unieke functie als Technisch Commercieel Projectleider moet je heel wat in huis hebben. Je bent Communicatief vaardig, Commercieel en uiteraard Technisch onderlegd. Wellicht heb je kennis of ervaring op het gebied van WTB / Mechanisch of ben je meer Elektrisch onderlegd. In beide gevallen pas je goed in het profiel. De voorkeur gaat uit naar kandidaten die een HTS of MTS opleiding hebben gevolgd en al wat jaren ervaring hebben opgedaan in een technisch (of) commerciële functie.

Wat bieden zij?
Voor deze uitdagende functie krijg je zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Met ervaring ligt dit rond de € 3500,- bruto, verder is er een winstdeling, reiskosten vergoeding, een pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Tevens investeren zij in opleidingen maar krijg je ook de mogelijkheid om thuis te werken voor een uitstekende werk-privé balans.

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je cv en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!