Technicus E&I

fulltime - regio Drechtsteden

De opdrachtgever
Deze gerenommeerde opdrachtgever is werkzaam binnen de zwaardere industrie. Zij richten zich voornamelijk op het verbeteren, onderhouden en ontwerpen van industriële processen en prestaties. Het is een internationaal bedrijf met vestigingen verspreid over meer dan 40 landen.
Deze opdrachtgever kenmerkt zich door o.a. ondernemerschap, solidariteit, verantwoordelijkheid en transparantie. Dit verwachten zijn ook van hun medewerkers.

De functie
Als Technicus E&I ben jij de beste in het vinden én oplossen van storingen. Je bent een ster in het lokaliseren en oplossen van storingen aan installaties. Je bent betrokken bij nieuwbouwprojecten en onderhoudstops. Een hele afwisselende en veelzijdige functie dus! Je werkt zelfstandig of in teamverband, afhankelijk van de grootte van het project. Je controleert de apparatuur, denk aan bijvoorbeeld flowmeters, temperatuurindicatoren en druktransmitters. Je kijkt of de instrumenten gekalibreerd zijn, of ze vervangen moeten worden, of de instellingen goed staan en/of reparatie nodig is. Hierna voer je de benodigde actie uit en los je het probleem op. Ook zorg je voor de administratieve afhandeling. Je krijgt een planning aangeleverd en neemt altijd de geldende veiligheidsregels en eisen in acht.

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een MBO4 diploma richting Elektrotechniek
  • Je hebt een cursus meet- en regeltechniek gevolgd of bent bereid deze te volgen
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed omgaan met vrijheid
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
  • Je beheerst de (basis) Engelse taal
  • Je bezit een flinke dosis werkethiek
  • Je bent stressbestendig en kan goed tegen tijdsdruk

Zij bieden
Een leuke en uitdagende baan binnen een gezonde organisatie. Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever, dus geen uitzendcontract. Er zijn binnen dit bedrijf veel mogelijkheden tot doorgroeien en ontwikkeling, hiervoor bieden zij ook diverse cursussen aan. Ze investeren graag in de medewerkers. Daarnaast krijg je veel wisselende werkzaamheden, goede arbeidsvoorwaarden waaronder 37 vrije dagen en een winstuitkering bij behaalde resultaten.