Technicus Bewerkingstechniek

Fulltime - regio Rotterdam

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een jong en dynamisch servicebedrijf gespecialiseerd in Metaalbewerking, Hijs- en Hefmaterialen en Lasersnijtechnieken en ze zijn voornamelijk werkzaam in de maakindustrie. Het is een dienstverlenend bedrijf en georiënteerd door heel Nederland. Samen met 100 specialisten staan ze voor hoogwaardige service en expertise.

De functie
In deze functie ga jij aan de hand van opdrachtbonnen (via de tablet) op pad en houd jij je bezig met het zelfstandig uitvoeren van (preventief) onderhoud, reparaties en het verhelpen van storingen aan machines. Je bent dus heel veel onderweg en voornamelijk werkzaam op klantlocatie. Op locatie ben jij hét aanspreekpunt voor de klant en zorg jij voor een goede relatie. Daarom bied jij de klant op een vaktechnische manier de juiste diensten aan.

Functie-eisen
Als Technicus Bewerkingstechniek neem jij het volgende mee:

  • MBO diploma in de richting van Mechatronica of Werktuigbouwkunde
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Mechanische, hydraulische en elektrotechnische kennis
  • Kennis van metaalverwerkende processen en besturingen
  • De bereidheid om nog meer te leren d.m.v. cursussen en kennisbijeenkomsten
  • In het bezit van je rijbewijs B
  • Je bent positief, zelfstandig, leergierig, flexibel en correct in de omgang

Wat bieden zij?
Wanneer je gaat werken bij dit dynamische bedrijf kun jij rekenen op een veelzijdige functie met heel veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Ze bieden je een goed salaris waarbij ze kijken naar je opleidingen en werkervaring. Verder kun jij interessante cursussen en bijeenkomsten volgen om je kennis bij te spijkeren. In deze functie is het ook mogelijk om te starten als ZZP'er. 

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je cv en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!