Servicedesk Medewerker - Cloud Support

fulltime - regio Rotterdam

De opdrachtgever
Deze dynamische en internationale opdrachtgever is een zeer bekende speler in de sport branche. De organisatie kenmerkt zich door de energieke, enthousiaste en zeer gedreven medewerkers. Er heerst een 'work-hard play-hard' mentaliteit en de medewerkers hebben dan ook iedere dag zin om naar hun werk te gaan! 

De functie
De functie van Remote Cloud/IT Support is onderdeel van het Technisch Call Center. Je ondersteunt zowel bedrijven als consumenten. Het Technisch Call Center bestaat uit verschillende disciplines waaronder: Hardware Support, Planning en Spare Part Ordering. Als Remote Cloud/IT Support ben je daarnaast onderdeel van het Office Team en ondersteun je de klanten in het vinden van oplossingen. Je beantwoordt de vragen die gesteld worden. Het is jouw taak om tijdens de gesprekken achter de kern van het probleem te komen zodat je dit door kan zetten naar de juiste collega of afdeling. Doorvragen, klantvriendelijkheid en accuratesse zijn hier van groot belang. Je zorgt voor een goede administratie en registreert de gesprekken in het systeem. Aanvullend ondersteun je collega's bij interne IT vraagstukken. De ondersteuning zal hoofdzakelijk telefonisch en remote plaatsvinden.

Functie-eisen
De ideale kandidaat is sprankelend en zeer positief ingesteld. Tevens heeft hij/zij een bovengemiddelde werkethiek en flexibiliteit én brengt dagelijks een dosis aan enthousiasme mee in de broodtrommel. We zoeken iemand die écht weet hoe hij moet doorvragen en de klantvraag zo compleet mogelijk uitzoekt of bij zijn collega's neerlegt. Het gaat vooral om je instelling en de wil om te leren.

Daarnaast:

  • MBO werk- en denkniveau, verkregen door een opleiding of werkervaring
  • Affiniteit met ICT
  • Enkele jaren ervaring met klantcontact
  • Werk je nauwkeurig en heb je oog voor detail
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
  • Beheersing van de Franse taal is een pré
  • Heb je een klant- en resultaat gerichte instelling
  • Ben je een echte teamplayer
  • Ervaring met Remote Support is een pré

Wat bieden zij?
In deze zelfstandige rol krijg je veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden. Je komt te werken in een internationaal bedrijf waar je trots op kan zijn. Vanaf de eerste dag wordt je begeleid door je naaste collega. Hij zal je alle kneepjes van het vak leren! Ze bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden; Een meer dan prima salaris, pensioenopbouw, cursussen en ze vergoeden een stuk van je zorgverzekering. Ook is er regelmatig een gezellige personeelsdag.

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je cv en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!