Sales Medewerker Buitendienst

Fulltime - regio Nissewaard

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een jong en dynamisch bedrijf die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en assembleren van generator sets voor de transport sector.

Een generator set bestaat uit: een motor, generator, controller en tank. Om de "cold chain" van het koeltransport niet te onderbreken is het noodzakelijk dat een generator set aanwezig is op het chassis óf op de container.

De opdrachtgever heeft zich weten te specialiseren in het ontwikkelen van generator sets voor elk type chassis, daarbij is gelet op de grootte, het geluidsniveau, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en kosten. Na een paar jaar ontwikkelen zijn er 5 verschillende type sets ontwikkeld die klaar zijn om de markt te veroveren.

De functie
Als Sales Medewerker Buitendienst ben jij het visitekaartje van de opdrachtgever. Jouw hoofdtaak is eigenlijk het onderhouden van contacten en het binnenhalen van nieuwe klanten. Je zult dus de huidige klanten regelmatig een bezoekje brengen maar in samenwerking met de Inside Sales afdeling zul jij ook prospects gaan bezoeken. Het is dus aan jou om de contacten warm te maken en te houden. In deze buitendienst functie zul je heel veel gaan reizen, de klanten van deze opdrachtgever zijn door heel Europa gevestigd.

Functie-eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar Sales Medewerker Buitendienst die geen heimwee heeft, maar het is ook belangrijk dat jij het volgende meeneemt:

  • Je hebt al wat ervaring in de sales opgedaan. Bij voorkeur in of met technische bedrijven
  • Je bent enorm enthousiast, gedreven en gemotiveerd, een echte winnaars mentaliteit
  • Je spreekt Nederlands, Engels en/ of Duits (het hoeft niet perfect, maar je moet je wel verstaanbaar kunnen maken) andere talen zijn ook zeer welkom
  • Je bent creatief en standvastig in je communicatie, "nee" is voor jou geen goed antwoord
  • Affiniteit met de techniek zou fijn zijn, maar is geen must

Wat bieden zij?
Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden biedt onze opdrachtgever je ook:

  • Een interne training om het bedrijf en het product te leren kennen
  • De kans om heel veel van Europa te zien
  • Een uitdagende en zelfstandige functie
  • Diverse groei- en ontwikkelingsmogelijkheden

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je cv en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!