Project Controller

fulltime - regio Drechtsteden

De opdrachtgever
Deze gerenommeerde opdrachtgever is werkzaam binnen de zwaardere industrie. Zij richten zich voornamelijk op het verbeteren, onderhouden en ontwerpen van industriële processen en prestaties. Het is een internationaal bedrijf met vestigingen verspreid over meer dan 40 landen. 
Deze opdrachtgever kenmerkt zich door o.a. ondernemerschap, solidariteit, verantwoordelijkheid en transparantie. Dit verwachten zijn ook van hun medewerkers.

De functie
In de functie van Project Controller ben je betrokken en verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van een project. Het budget voor deze projecten ligt tussen de €2 en €36 miljoen. Jij maakt het project van de start van de offerte tot het einde van de financiële afronding mee. Het is jouw taak om overzichtelijk te krijgen wat de kosten en opbrengsten zijn, rekening houdend met de beschikbare budgetten. Over jouw bevindingen stel je periodiek projectrapportages op. Je hebt een hele belangrijke rol binnen het project. Je krijgt veel zelfstandigheid en vrijheid. Commercieel inzicht is erg belangrijk voor deze functie.
Je rapporteert aan de Projectmanager. Je geeft gevraagd (en ongevraagd) advies.

Functie-eisen
Om deze functie te kunnen vervullen zoeken wij iemand die:

  • In het bezit is van een HBO diploma en werkervaring heeft in Finance
  • Ervaring heeft met het werken bij een projectorganisatie
  • Bereid is om aanvullende cursussen te volgen
  • Goede communicatieve vaardigheden heeft
  • Commercieel is ingesteld
  • Goed om kan gaan met vrijheid
  • Bereid is om te reizen naar de verschillende projectlocaties in Nederland

Zij bieden
Een leuke en uitdagende baan binnen een gezonde organisatie. Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever, dus geen uitzendcontract. Om de verschillende projectlocaties te bezoeken krijg je een passende leaseauto.
Er zijn binnen dit bedrijf veel mogelijkheden tot doorgroeien en ontwikkeling. Hiervoor bieden zij diverse cursussen aan, ze investeren graag in de medewerkers. Daarnaast krijg je veel wisselende werkzaamheden, goede arbeidsvoorwaarden waaronder 37 vrije dagen en een winstuitkering bij behaalde resultaten.

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!