Onderhoudsmonteur/Reiniger Warmtewisselaars

regio Rotterdam - fulltime

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever is onderdeel van een wereldwijd opererend logistiek dienstverlener. Deze aparte B.V. is gespecialiseerd in het onderhoud, de reiniging en het repareren van verschillende soorten koelingssystemen voor schepen. Ze hebben een klein team van monteurs die ervoor zorgen dat elke warmtewisselaar weer optimaal functioneert. Hun klanten zijn o.a. rederijen, (petro-)chemische bedrijven, installatietechnische bedrijven en scheepsreparatiebedrijven. Dit doen ze in hun eigen werkplaats of op locatie op het schip zelf.

De functie
In de functie van Onderhoudsmonteur/Reiniger Warmtewisselaars is het jouw taak samen met je collega's de warmtewisselaars van de klanten te onderhouden, repareren en te reinigen. Je gaat met je collega naar het schip om met je werkzaamheden te beginnen. Soms kan je de werkzaamheden op het schip zelf uitvoeren, maar meestal moet je de warmtewisselaar meenemen naar de werkplaats. Je taken zijn o.a.:

  • Reinigen, visuele inspectie van de koeler(s), ultrasone reiniging, reiniging met hoge druk, je spoelt het binnenwerk, chemisch reinigen en daarna de wisselaar weer gereedmaken voor transport terug naar het schip
  • Onderhoud en Reparaties: Demonteren, reinigen, monteren/repareren van deksels, je brengt pakkingsmaterialen aan, je vervangt bouten en moeren, je brengt eventueel een nieuwe verflaag aan, optappen en borstelen van pijpplaten en je maakt een onderhoudsrapportage

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken we iemand die vooral heel graag wil leren. Je pakt informatie snel op en bent niet bang om te vragen als je iets niet weet. Daarnaast:

  • Heb je kennis over gereedschappen
  • Heb je affiniteit met techniek
  • Ben je flexibel ingesteld, kunt snel schakelen
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B
  • Heb je een proactieve werkhouding en wacht niet tot het werk naar je toe komt
  • Ben je bereid om incidenteel in het weekend over te werken. (Het kan zijn dat een schip op vrijdag aankomt en op maandag weer klaar moet zijn voor vertrek.)

Wat bieden zij?
Je krijgt een baan bij een goed lopend bedrijf met een heel toegewijd en enthousiast team. Het is een hele uitdagende en afwisselende functie waarbij je veel ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. Je wordt goed ingewerkt en opgeleid tot een volwaardig Onderhoudsmonteur/Reiniger van Warmtewisselaars. Het salaris dat zij bieden is afhankelijk van werkervaring en leeftijd.

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je cv en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!