Monteur

fulltime - regio Drechtsteden

De opdrachtgever

De opdrachtgever is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en het onderhoud van industrieel gereedschap, lasapparatuur, hef- en hijsmiddelen en lucht, licht en stroomvoorzieningen. Voor al het materieel verzorgen zij reparaties, periodiek onderhoud en keuringen. Daarnaast kun je bij de opdrachtgever terecht voor de aanschaf van alle verbruiksartikelen en toebehoren.

De werkzaamheden

Het onderhouden, inspecteren, testen en schoonmaken van retour gekomen verhuurartikelen en artikelen van derden, het verhelpen van storingen en de correcte administratieve afhandeling daarvan. Tevens bij het verhuur gereed maken bijdragen aan de uitstraling en kwaliteit van het materiaal. Het bedrijfsklaar maken van hef- en hijsmiddelen bestemd voor verkoop, alsmede het samenstellen daarvan.

Het op de juiste wijze verzamelen van materialen volgens de pakbon en het samenstellen van modulaire materialen volgens specificatie van de klant. Het georganiseerd en opgeruimd houden van de werkplek, de werkplaats, de opslag stellingen en de opslagterreinen. Ondersteuning van expeditie, transport en van de keurmeester alsmede het periodiek lopen van 24-uurs servicediensten, buiten normale werktijd conform het dienstrooster, indien hiervoor ingedeeld.

Profiel

-MBO niveau 2

-Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de techniek

-Je bent bereid om storingsdienst te draaien

-Je bent representatief, flexibel, collegiaal

Zij bieden

Een zelfstandige functie in een leuk en dynamisch team, waarbij de service naar de klant centraal staat. Een veelzijdige baan bij een gezonde, solide organisatie met een uitstekende marktpositie met hoogwaardige, innovatieve producten. Een ambitieuze, gedreven en no-nonsense cultuur met korte beslissingslijnen, waar ruimte is voor persoonlijke groei en opleidingsmogelijkheden.

Interesse?

Reageer dan via onderstaand formulier, upload je CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!