Monteur Bliksembeveiliging

fulltime - regio Rotterdam

De opdrachtgever:

Het bedrijf bestaat al 238 jaar en is daarmee het oudste bliksembeveiliging bedrijf, waarbij het ambacht nog steeds wordt overgebracht door middel van een meester - leerling methode.
Het bedrijf heeft onbeperkte ervaring in beveiligen van allerlei gebouwen en objecten. Van oude monumentale gebouwen tot high-tech computercentra's. Zo heeft het bedrijf reeds enkele tienduizenden installaties gemaakt voor particuliere gebouwen, doch ook voor meer complexe objecten, zoals bij vliegvelden, petrochemie en kerncentrales.

Wordt de expert van beveiligen tegen bliksem.

De functie:

Als monteur ben je bezig met het installeren van bliksemafleiderinstallaties op gebouwen en aan objecten. De bijzondere gevarieerde werkzaamheden worden meestal met z'n twee├źn, soms alleen, uitgevoerd op steeds verschillende locaties. Je bent regelmatig met een nieuwe opdracht bezig en bent naast vakman ook het visitekaartje van ons bedrijf.

Functie eisen:

Heb jij een technische opleiding (bijvoorbeeld LTS/VMBO-installatietechniek), rijbewijs B, hou je van buitenwerk en spreekt het vakgebied je aan, dan hebben zij een full-time functie met goede arbeidsvoorwaarden voor jou. Vakgerichte opleiding zal binnen het bedrijf plaatsvinden.

Gevarieerde werkzaamheden:

Woningen
Kantoren
Fabrieken
GSM - locaties
Gevangenissen
Eigenlijk elk object komt in aanmerking

Interesse? 

Reageer dan via onderstaand formulier, upload je CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!