Medewerker Commerciële Binnendienst

Fulltime - regio Rotterdam

De opdrachtgever
Er bestaat een hele grote kans dat jij zonder het te weten met deze opdrachtgever in contact bent geweest. Misschien heb je wel eens gegeten in een door onze opdrachtgever ontworpen restaurant of kwam het gerecht uit de keuken die is ontworpen door deze opdrachtgever. Kortom, dit bedrijf creëert de omgeving van een eetgelegenheid zodat deze optimaal tot zijn recht komt.

De functie
Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste Medewerker Commerciële Binnendienst die het leuk vindt om met cijfers aan de slag te gaan. In deze functie ben je dus verantwoordelijk voor het maken van de offertes, calculeren en margebewaking en ben je de spil tussen het sales team, de leveranciers en de inkoopafdeling. Veder houdt jij je bezig met het borgen van de korte reactietijden en rapporteer jij aan de eindverantwoordelijke.

Functie-eisen
Het is erg belangrijk dat jij communicatief sterk bent en jezelf herkent in de volgende punten: enthousiast, energiek, proactief, analytisch en probleemoplossend. Verder voldoe je aan de volgende punten:

  • HBO+ opleiding (Hotelschool, Facilitair Management, HEAO-CE)
  • Je hebt affiniteit met de horeca, catering, grootkeukens of facilitaire dienstverlening
  • Ervaring in een vergelijkbare functie en je uitdaging ligt in up-selling en cross-selling
  • Ambities om door te groeien binnen dit vakgebied
  • Je bent open, een echte teamplayer en hebt geen 9-tot-5 mentaliteit.

Zij bieden
Onze opdrachtgever is een ambitieuze organisatie met heel veel doorgroeimogelijkheden. Tijdens je inwerkperiode zul je intensieve begeleiding krijgen. Je komt te werken in een team die je alles kunnen vertellen over de branche!

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je cv en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!