Medewerker Buitendienst

Fulltime - regio Rotterdam

De opdrachtgever
Deze gerenommeerde opdrachtgever bestaat al sinds de jaren 50 en heeft zichzelf al duidelijk bewezen de afgelopen jaren. Zij onderzoeken de grond en nemen hier monsters van. Vervolgens kan bijvoorbeeld worden bepaald hoe diep een heipaal moet komen of hoe de weerstand of het draagvermogen van de grond is. De opdrachtgevers of klanten van dit bedrijf variƫren van kleine aannemers tot grote overheidsinstanties bijvoorbeeld voor de aanleg of bouw van een parkeergarage of snelweg.

De functie
De functienaam verraadt het al, als Medewerker Buitendienst ga jij buiten aan de slag. Je dag begint om 7:00 uur (kan soms iets eerder als je ergens om 7:00 uur aanwezig moet zijn). Na een lekkere bak koffie op de zaak ga je samen met een collega op pad. Wanneer je op locatie aankomt ga je onder andere de land-, sondeer- en boormeesters assisteren bij hun werkzaamheden. Lunchtijd! Het is heerlijk weer dus jullie eten de bammetjes op in het zonnetje. In de middag voer je zelfstandig nog wat kleine boor-, geomonitoring- en landmeetwerkzaamheden uit en dan is het weer tijd om terug te gaan naar de zaak!

Functie-eisen
Wanneer je aan de slag gaat als Medewerker Buitendienst is het erg belangrijk dat jeniet bang bent om je handen uit de mouwen te steken en vies te worden, je vindt het heerlijk om buiten aan het werk te zijn (ja, ook bij slecht weer ben je buiten). Verder herken jij jezelf in het volgende:

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur in combinatie met E
  • In het bezit van je VCA certificaat
  • Geen probleem om een keer (meerdere dagen achtereen) van huis te zijn
  • Je bent flexibel, nauwgezet, hebt een hands on mentaliteit en je kunt goed werken in teamverband
  • Je kan goed omgaan met vrijheid binnen je werktijd. Je moet dus wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben

Zij bieden
Deze opdrachtgever biedt je een informele werksfeer waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en door kunt groeien tot bijvoorbeeld Sondermeester of Werkvoorbereider. Verder kun je rekenen op een goed salaris welke afhankelijk is van leeftijd en ervaring. Je krijgt uiteraard reiskostenvergoeding (conform het reglement) en koffiegeld vergoeding als je buiten kantoor werkt. Daarbij kent deze opdrachtgever een goede pensioenregeling! De eerste periode is op uitzendbasis, maar al na een half jaar zou je in dienst kunnen treden! 

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je cv en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!