Manager Inside Sales

regio Rotterdam

De opdrachtgever
De opdrachtgever is een internationale dienstverlener op het gebied van zee-, lucht- en wegtransport. Het bedrijf kenmerkt zich als een informele, ambitieuze en gezellige organisatie waarin humor en een prettige sfeer zeer belangrijk zijn! Het bedrijf biedt ontwikkelingsmogelijkheden en is gevestigd in de regio Rotterdam.

De functie
In de functie van Manager Inside Sales geef je leiding aan een enthousiast, energiek Inside Sales Team. Samen met je team, zorg je voor het onderhouden van contacten van zowel bestaande als nieuwe relaties. Ook telefonische verkoop, het opstellen van offertes en het onderhandelen over tarieven behoren tot jouw taken. Uiteraard moet dit geen probleem zijn, gezien jouw commerciƫle en dienstverlenende instelling! Klantvriendelijk communiceren is jou ook niet vreemd en net zoals bij dit bedrijf, staat bij jou service hoog in het vaandel!

Functieprofiel
- Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding richting Logistiek
- Je bent flexibel, klantvriendelijk en resultaatgericht
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
- Je ziet er uitdaging in en hebt de drive om het team naar een hoger plan te tillen
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift

Zij bieden
De opdrachtgever vindt ontwikkeling van de medewerkers belangrijk en geeft hierdoor de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Daarbij ontvang jij een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!