(Technisch) Magazijnbeheerder / Inkoper (m/v)

Fulltime - regio Nissewaard

De opdrachtgever

Onze jonge opdrachtgever is zo'n 4 jaar geleden op de markt gekomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en assembleren van generator sets voor de transport sector. Het bedrijf heeft een snelle groei doorgemaakt, mede door de kennis en de passie waar de medewerkers over beschikken. Dit gezellige en informele bedrijf is door enorme drukte hard op zoek naar een nieuwe collega.

De functie

Als Magazijnbeheerder / Inkoper ben jij de verantwoordelijke voor het complete magazijn, voor zowel de technische afdeling als de kantoormaterialen. Je bent verantwoordelijk voor voldoende voorraad, je onderzoekt de beste inkoopmethodes, doet voorstellen en onderhandelt met de diverse leveranciers. Je maakt afspraken met de leveranciers en plaatst de bestellingen. Je bewaakt de naleving van de leveringsvoorwaarden voor de leveranciers voor wat betreft o.a. prijs, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid.

Ook zorg jij voor de complete afhandeling van de binnenkomende en uitgaande goederen. Dit betekent het uitpakken, registreren, controleren en in het magazijn plaatsen. Tevens ga jij het magazijn digitaliseren.

Kortom: een uitgebreide en verantwoordelijke logistieke baan als spil in de organisatie. De functie is deels operationeel en deels op kantoor.

Functie-eisen

Als Magazijnbeheerder / Inkoper heb je een mbo(+) werk- en denkniveau, bij voorkeur met een logistieke opleiding. Uiteraard heb jij enkele jaren ervaring in een soortgelijk magazijn, waarbij je met alle facetten van het magazijn te maken hebt gehad. Voor het inkopen is het belangrijk dat je communicatief vaardig (in het Nederlands en Engels) bent en weet hoe je moet onderhandelen. Tevens is ervaring met de inkopen ook noodzakelijk. Verder:

  • Je hebt een goede algemene kennis van technische onderdelen
  • Je bent in het bezit van een geldig heftruck certificaat
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Indien je in het bezit bent van NEVI 1 is dit een pré
  • Kennis van Exact online en Google (mail) is een pré

Wat bieden zij?

Het is een leuk bedrijf vol met passie en technisch hoogwaardige know-how waar je veel kunt leren. Gezellige collega's die hart voor de zaak hebben en altijd in zijn voor een grapje. Werken volgens CAO Klein Metaal. De functie is ingeschaald in Groep 8 (€2644,- t/m € 3052,-. Het betreft een baan voor onbepaalde tijd.

Interesse?

Reageer dan via onderstaand formulier, upload je cv en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!