Klantenservice Medewerker

fulltime - regio Rotterdam

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever biedt klanten de mogelijkheid internationaal pakketten te verzenden tegen de best mogelijke tarieven en voorwaarden. Ze willen het transport voor hun klanten zo gemakkelijk en snel mogelijk laten verlopen. Daarvoor bieden zij een online boekingssysteem aan waar klanten de tarieven van vervoerders kunnen vergelijken en het transport direct online kunnen regelen. Klanttevredenheid staat hierbij voorop!

De functie
In de functie van Klantenservice Medewerker ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van allerlei soorten klantvragen, je ondersteunt de klanten van het bedrijf en bent het centrale aanspreekpunt. Je beantwoordt o.a. vragen over de zendingen en facturen.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij iemand die ervaring heeft met het hebben van klantcontact, die weet hoe hij met (soms minder vrolijke) klanten om moet gaan en de basisprincipes kent van een klantenservice. Je voelt je prettig in een soms hectische werkomgeving en kunt goed omgaan met werkdruk. Jij laat je in een stressvolle situatie niet snel uit het veld slaan! Daarnaast:

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau
  • Kan je goed zelfstandig werken en vind je het belangrijk goede resultaten te behalen
  • Ben je vrolijk en enthousiast
  • Ben je een echte teamplayer
  • Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands én Engels (in woord en geschrift), een derde andere taal is mooi meegenomen
  • Staat een goede service leveren aan de klanten bij jou op #1

Wat bieden zij?
Een hele uitdagende baan waar je veel ruimte krijgt om zelf oplossingen te bedenken/vinden voor de klanten. Er heerst een energieke en internationale werksfeer binnen het bedrijf. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontplooien en veel te leren. Daarnaast krijg je er natuurlijk veel enthousiaste collega's bij die zich met zijn allen inzetten om de klanten zo tevreden mogelijk te houden! Naast een aantrekkelijk salaris zijn er binnen het bedrijf doorgroeimogelijkheden, op deze vestiging, maar ook internationaal als je hier interesse in hebt.

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je cv en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!