Junior Engineer

Fulltime - regio Drechtsteden

De opdrachtgever
Deze elektrotechnisch dienstverlener bestaat al bijna 100 jaar en met 2 vestigingen bedienen ze de Nederlandse markt met hun diensten. Ze adviseren, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren elektrotechnische installaties en richten zich hierin voornamelijk op de industrie, de utiliteit en de gezondheidszorg. Deze organisatie loopt voor op innovaties en vindt hierom kwaliteit erg belangrijk. Hun kracht ligt dan ook in het bundelen van hun specialisaties.

De functie
Als Junior Engineer ben jij samen met het team verantwoordelijk voor het ontwerp van elektrotechnische installaties, inclusief de daarbij behorende begrotingen. Je assisteert het engineeringteam en samen stellen jullie het elektrotechnische ontwerp op. Verder zorg jij ervoor dat de contacten met de projectleider, werkvoorbereider, calculator, hard- en software engineers en inbedrijfstellers goed verlopen. Uiteraard houd jij je ook bezig met de calculatie en werkvoorbereiding van projecten.

Functie-eisen
Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand met een afgeronde elektrotechnische MBO opleiding met een grote interesse in de hiervoor genoemde werkzaamheden. Verder is het belangrijk dat je leergierig bent en graag door wil groeien naar bijvoorbeeld Engineer. Kortom, jij bent enthousiast, weet van aanpakken en hebt een proactieve instelling!

Zij bieden
Je kunt rekenen op een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met een uitstekende werksfeer. Opleiding- en trainingsmogelijkheden en prima arbeidsvoorwaarden waaronder 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling.

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je cv en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!