Inside Sales Medewerker

fulltime - regio Rotterdam

De opdrachtgever

De opdrachtgever is een internationale producent van hoogwaardige bewegingsapparatuur, gevestigd in de omgeving Rotterdam. Wat het bedrijf kenmerkt is positiviteit, spontaniteit en doorzettingsvermogen. Er heerst een 'work-hard play-hard' mentaliteit en de medewerkers hebben dan ook iedere dag zin om naar hun werk te gaan!

De functie

Als Inside Sales Medewerker verkoop je hoogwaardige bewegingsapparatuur, voornamelijk via de telefoon. Je vertaalt de behoeften van de klant en biedt ze de beste oplossing aan aansluitend op hun wensen. Hierbij is de klanttevredenheid zeer belangrijk en zorg je dat interne verkoopdoelstellingen behaald worden. Naast het afhandelen van inbound gesprekken ondersteun je ook de marketingactiviteiten door klanten te benaderen om zo nieuwe contacten te creëren en de producten te verkopen. 
Verder zorg je dat Buitendienst Medewerkers potentiële klanten kunnen bezoeken, ondersteun je in hun verkoopproces en plan je de bezoeken in. 

Functie-eisen

De ideale kandidaat is sprankelend en zeer positief ingesteld. Tevens heeft hij/zij een bovengemiddelde werkethiek en flexibiliteit én brengt dagelijks een overdosis aan enthousiasme mee in de broodtrommel. 
Verder: 

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 
  • Kennis van digitale- en IT-hulpmiddelen
  • Je bezit uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden 
  • Kennis van CRM Beheer
  • Je bent klant- en resultaatgericht
  • Je krijgt energie van het behalen van doelstellingen 
  • Je hebt kennis van telesales technieken 

Wat bieden zij?

Leuke, gedreven collega's en een informele werkcultuur, tegemoetkoming in je zorgverzekering en de mogelijkheid om te sporten op je werk!

Interesse?

Reageer dan via onderstaand formulier, upload je CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!