Grindspuiter/ Grindchauffeur

Fulltime - regio Rotterdam

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever houdt zich bezig met grind, diervoeder en transport en op- en overslag. Als Grindspuiter/ Grindchauffeur kom jij te werken in de divisie grind. Bij dit bedrijf staat servicegerichtheid, flexibiliteit en dienstverlening hoog in het vaandel en dit zie je dan ook terug in het werk wat wordt afgeleverd. Binnen het team hangt er een hechte sfeer en hebben ze met zijn allen maar één doel: de juiste dienst voor iedere klant leveren.

De functie
Als Grindspuiter/ Grindchauffeur bestaan je werkzaamheden voor een deel uit rijden en een deel uit uitvoerend werk. De ene dag sta je op een hoog dak met een zware slang van ongeveer 60 kilo en ben je bezig met het verwijderen of aanbrengen van dakgrind. Terwijl je de volgende dag in de kruipkelder van een woning met je gezicht in de blubber ligt om zand of schelpen onder de woning aan te brengen. Voor deze functie is het dus erg belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt of bang bent om vies te worden.

Functie-eisen
Voor deze functie is het belangrijk dat jij aan de volgende eisen kan voldoen:

  • In bezit van rijbewijs C, chauffeurspas en Code 95
  • Geen hoogtevrees en niet bang om een beetje vies te worden
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereid om in het weekend te werken
  • In bezit van eigen vervoer of woonachtig in de omgeving
  • Je bent een echte teamplayer

Wat bieden zij?
Afhankelijk van je werkervaring biedt onze opdrachtgever je uiteraard een marktconform salaris. Daarbij wordt je opgeleid door ervaren voormannen/ instructeurs en kom je te werken in een gemotiveerd, enthousiast en hecht team!

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je cv en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!