Datamonteur

regio Rotterdam

De opdrachtgever
De opdrachtgever is een bedrijf gespecialiseerd in Datatelecommunicatie. De activiteiten bestaan o.a. uit het aanleggen van glasvezelnetwerken, installatie van beveiligingsoplossingen en kabels aanleggen voor multimedia. Dit leuke MKB bedrijf heeft een hecht team en is gevestigd in de omgeving van Rotterdam.

De functie
Als Datamonteur ga je op pad om aan de slag te gaan bij een project of klant. Doordat het bedrijf veel opdrachten heeft voor overheid, ziekenhuizen en MKB bedrijven, kom je op veel plekken en mag je meewerken aan mooie projecten! Je legt netwerken aan, trekt kabels en werkt alles netjes af. Ook biedt de opdrachtgever service aan de klant, dus ook na installatie draag je er zorg voor dat, indien er problemen zijn, je het oplost voor de klant. Al met al een leuke, veelzijdige baan waarin geen dag hetzelfde is!

Functieprofiel
Naast een flinke dosis motivatie en bezit van de 'Rotterdamse Werkmentaliteit', zijn de volgende functie eisen van kracht:
- Een afgeronde MBO opleiding richting techniek, of ervaring als Datamonteur
- Kennis van Elektrotechniek
- Een VOG kunnen overhandigen
- In bezit zijn van rijbewijs B en eventueel eigen vervoer
- Eigen werkschoenen is een pré
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Zij bieden
Werken in een gezellig bedrijf met korte lijnen. Een marktconform salaris. De mogelijkheid om het mooie vak van Datamonteur uit te oefenen!

GeĂ¯nteresseerd?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!