Customer Service Medewerker

fulltime - regio Rotterdam

De opdrachtgever
De opdrachtgever bestaat al meer dan 80 jaar en is de betrouwbare partner in de logistieke wereld. Ze hebben een breed aanbod van diensten op het gebied van logistiek. Zij zijn sterk in zeevracht, maar ook in luchtvracht. Daarnaast bieden zij andere diensten aan, zoals importnominatie, opslag en distributie, douanezaken en verzekeringen.

De functie
In de functie van Customer Service Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten over het verzorgen van groupage ladingen over zee. Jij zoekt een oplossing voor elk vraagstuk dat jouw kant op komt. Je verzorgt alle benodigde transportgegevens. Denk hierbij aan afvaarten, offertes, tarieven, regels en procedures. Je bewaakt tijdens het gehele proces of de transportopdracht goed wordt uitgevoerd. Naast het verlenen van Customer Service zal je ook Inside Sales activiteiten ondernemen. Je volgt o.a. sales rapporten op en routing orders. Het bedrijf heeft internationale klanten dus je zal veelvuldig contact hebben overzeese en Europese agenten en vervoerders. Daarnaast zorg je voor de operationele en financiële afhandeling van A tot Z.

Functie-eisen
Als Customer Service Medewerker is het belangrijk dat je:

  • Een logistiek gerelateerde MBO opleiding hebt gehad op bijvoorbeeld het Scheepvaart en Transport College.
  • Ruime ervaring hebt bij een expeditiebedrijf of rederij
  • Commercieel bent ingesteld
  • Werkervaring bij een bedrijf dat met groupage werkt is een pre
  • Je hebt goed cijfermatig inzicht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré

Wat bieden zij?
De opdrachtgever is een familiebedrijf waar het resultaat en de mens centraal staan. Zij bieden je een boeiende en afwisselende functie in een dynamische internationale omgeving.

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!