Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst

fulltime - regio Rotterdam

De opdrachtgever

De opdrachtgever is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en het onderhoud van industrieel gereedschap, lasapparatuur, hef- en hijsmiddelen en lucht, licht en stroomvoorzieningen. Voor al het materieel verzorgen zij reparaties, periodiek onderhoud en keuringen. Daarnaast kun je bij de opdrachtgever terecht voor de aanschaf van alle verbruiksartikelen en toebehoren.

De functie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst werk je als Commercieel Technisch Medewerker en Verhuurder van industriële gereedschappen. Met jouw productkennis en commerciële instelling weet je de wens en/of vraag van de klant te begrijpen en om te zetten naar concrete huurproducten en overige ondersteunende diensten. Je weet een commerciële en operationele bijdrage te leveren aan de afdeling Verhuur, dit om de verhuuractiviteiten verder uit te breiden. Je registreert de verhuuropdracht in het systeem, controleert de voorraad, regelt het transport en eventuele extra dienstverlening. Daarnaast doe je aan cross selling van aanvullende producten.

Kort samengevat: je bent het eerste aanspreekpunt van klanten en je volgt de bestelling tot en met de aflevering. Ook na de aflevering onderhoud je goed contact met klanten met betrekking tot aanvullende wensen en begeleid je eventuele retourprocessen. Om de aanvraag af te handelen regel je ook de zaken omtrent de factuur en controleer je deze op juistheid. In geval van meer complexe huuraanvragen kan het nodig zijn dat je klanten op locatie bezoekt om ze te ondersteunen, te overleggen en te adviseren.

Functie-eisen

  • MBO+ werk- en denkniveau, verkregen door een technische opleiding en/of ervaring 
  • Hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je bent bekend met de verhuurbranche
  • Je hebt kennis van industriële gereedschappen en affiniteit met industrie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, Duits en Engels zijn een pré
  • Je hebt organisatorisch talent en kunt goed advies geven
  • Je neemt graag initiatieven
  • Je bent oplossingsgericht en planmatig
  • Je bent overtuigend en commercieel

Wat bieden zij?

Een uitdagende baan met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een zelfstandige functie binnen een klein team, met de mogelijkheid initiatief te nemen, waarbij de service naar de klant centraal staat. Er heerst een ambitieuze, gedreven no-nonsense cultuur met korte beslissingslijnen, waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Interesse?

Reageer dan via onderstaand formulier, upload je CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!