Commercieel Medewerker Binnendienst

fulltime - regio Dordrecht

De opdrachtgever

Onze opdrachtgever ontwikkelt software voor de zorg. De zorg is een branche die altijd in ontwikkeling is en de opdrachtgever probeert hier op in te spelen door innovaties en productontwikkeling. Binnen het bedrijf zijn ongeveer 20 mensen werkzaam die samen werken om een zo goed mogelijk product af te leveren. Het bedrijf biedt niet alleen de software, maar ook bieden zij ondersteuning aan hun klanten via de helpdeskafdeling. Ze werken elke dag met passie en plezier aan de ontwikkeling van een nog beter product en efficiëntere dienstverlening.

De functie

In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de klantengroei van het bedrijf. Je staat in contact met potentiële klanten en probeert er achter te komen wat zij zoeken om ze hierna goed te adviseren. Je geeft presentaties over de software, beantwoordt per mail en telefoon verkoopvragen en belt zelf actief leads en prospects na. Daarnaast breng je nieuwe modules en diensten van de software onder de aandacht en leg je contactinformatie over klanten en leads nauwkeurig vast in het CRM systeem. Je rapporteert aan de Hoofd Verkoop & Helpdesk. Om de software goed te kunnen presenteren, te verkopen en advies te kunnen geven aan klanten, leads en prospects krijg je een intensief inwerkprogramma in de diverse functionaliteiten van de applicaties. Dit houdt o.a. In dat je de eerste 3 maanden ook Eerstelijns Helpdeskwerkzaamheden zal verrichten.

Functie-eisen

Ben jij in staat mensen te verleiden tot een aankoop? Vind je het een uitdaging om eerst opgeleid te worden in de softwareproducten die onze opdrachtgever verkoopt? Dan ben jij het talent dat wij zoeken!

Daarnaast:

  • Ben je een mensgericht persoon en heb je oprechte interesse in de klanten
  • Verkopen zit in je bloed
  • Je bent een gedreven persoon en gaat altijd voor het beste resultaat
  • Je bent pro-actief en kunt snel schakelen
  • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk
  • Je hebt een servicegerichte- en commerciële instelling
  • Specifieke opleiding is geen vereiste. Een HAVO of VWO diploma of MBO4 diploma sluit het beste aan

Wat bieden zij?

Een marktconform salaris met mogelijkheid tot ontwikkeling binnen het bedrijf. Binnen het bedrijf hangt een informele sfeer, zijn de lijnen kort en hebben ze een echte hands-on mentaliteit. Daarnaast krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid om eigen initiatieven te ontwikkelen.Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!