Commercieel Medewerker Binnendienst

fulltime - regio Nissewaard

De opdrachtgever

De opdrachtgever is een groep van bedrijven die bedrijven faciliteert en bevoorraad die actief zijn op het gebied van sloop, asbestsanering, bodemsanering, industriële reiniging, chemie en petro chemie. De opdrachtgever biedt een breed assortiment aan persoonlijke- en algemene beschermingsmiddelen, apparatuur, verbruiksmaterialen, big bags en flexible verpakkingsmaterialen, service diensten als fittesten - verhuur van apparatuur - testen en certificeren van PBM's, hydraulisch sloopgereedschap en non-explosives.

De functie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je de spin in het web en zorg je dat alles rondom onze commerciële activiteiten wordt geregeld. In deze uitdagende en veelzijdige functie ben je hét aanspreekpunt voor alle vragen, zowel voor onze collega's als onze klanten.
In deze functie houdt je je o.a. bezig met het telefonisch (potentiële) klanten informeren/adviseren over producten en dienstenaanbod en het nabellen van potentieel geïnteresseerden naar aanleiding van commerciële activiteiten.
Sales ondersteunende werkzaamheden zoals het opstellen van offertes, proactief leads en signalen uit de markt herkennen en doorspelen naar ons salesteam;
Administratieve, logistieke en organisatorische werkzaamheden rondom verkopen, zoals het aanmaken van verkoop en verhuuropdrachten en het inplannen van transport, tevens het up-to-date houden van onze website en het CRM systeem.

Profiel

  • MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in een commercieel gerelateerde functie
  • Een servicegerichte en commerciële instelling
  • Een klantgerichte en flexibele (werk)houding
  • Communicatief sterk met een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Stressbestendig, prioriteiten kunnen stellen en het behouden van overzicht

Zij bieden

Jou een afwisselende en zelfstandige baan in een prettige werksfeer. Zij hebben goede arbeidsvoorwaarden en bieden een salaris conform je werkervaring.

Interesse?

Reageer dan via onderstaand formulier, upload je CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!