Commercieel Medewerker Binnendienst Franstalig

regio Rotterdam - fulltime

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever voorziet wereldwijd mensen van mooi haar, haarstukken, implantaten, pruiken en hoofdaccessoires. Ze willen een zo hoog mogelijke kwaliteit van hun producten leveren aan de klanten. Dit doen zij o.a. door onderzoek te doen naar verschillende haartypes. Naast fabrieken waar het haar geproduceerd wordt en het onderzoekslaboratorium hebben zij ook een groothandel om hun grote collectie aan te kunnen bieden. De beste service verlenen die mogelijk is, een goede prijs/kwaliteit verhouding en comfort voor de klant zijn de dingen die bij dit bedrijf centraal staan.

De functie
Vanwege uitbreiding van het team is de opdrachtgever op zoek naar een gemotiveerde Commercieel Medewerker Binnendienst Nederlands/Frans. In deze functie is het jouw taak de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en de best mogelijke service te verlenen. Jij begrijpt als geen ander dat de klant veel vragen heeft bij zijn/haar aankoop en je zet je volledig in om het juiste product aan de klant te verkopen. Of dit nu om een haarstuk, een implantaat, een pruik of om accessoires gaat.

Je voorziet de klant van alle informatie over het uitgebreide assortiment en vindt geen enkele vraag teveel. Je taken zijn o.a.:

 • Je neemt bestellingen aan, deze komen binnen via de telefoon, de e-mail of Whatsapp
 • Je bestelt de juiste producten voor de klant en zorgt dat alles op tijd geleverd wordt
 • Je handelt de aanvragen administratief af
 • Daarnaast pak je ad-hoc werkzaamheden op

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij iemand die nauwkeurig werkt, met oog voor detail. Je kunt goed zelfstandig werken en luistert naar de wensen van de klant. Deze wensen weet je om te zetten in het juiste product. Hiervoor is het handig als je al wat ervaring hebt met haarwerken, door bijvoorbeeld een achtergrond in de kapperswereld. Je bent een echte aanpakker en ondersteunt je collega's waar je kan. Daarnaast:

 • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk in het Nederlands én in het Frans (must)
 • Ben je flexibel en kan je snel schakelen
 • Heb je ongeveer 3 jaar ervaring in een commerciële functie
 • Ben je stressbestendig
 • Heb je ervaring met Microsoft Office (Word, Excel, Outlook)
 • Weet je hoe je moet werken met Exact Globe
 • Woon je in de omgeving van het Oosten van Rotterdam

Wat bieden zij?
Een hele leuke functie bij een bedrijf waar je, bij goed functioneren, uitzicht hebt op een vast contract. Ze werken 38 uur per week samen in een super enthousiast team. Naast een marktconform salaris bieden zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je cv en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!