Chauffeur

Fulltime - regio Rotterdam

De opdrachtgever
Deze opdrachtgever is een online groothandel in etenswaar voor professionals. Met professionals bedoelen we bijvoorbeeld een cafetaria, cateraar, kantine, zorginstelling, hotels of restaurants. Met hun persoonlijke aanpak mogen zij zichzelf een echt mensenbedrijf noemen. Daarom begrijpen ze als geen ander wat de wensen en uitdagingen zijn van de professionals.

De functie
De dag start je in het distributiecentrum. Samen met je collega's drink je een lekkere bak koffie en klets je wat bij. Vervolgens is het tijd om de bestellingen voor die dag in te gaan laden. Uiteraard kijk je goed na of de bestellingen de juiste kwaliteit en hoeveelheid hebben. Het is nu tijd om je route te gaan rijden, je eerste klant is een van de beste restaurants van Rotterdam. De klant is blij je te zien, jij bent namelijk het gezicht van het bedrijf! Je laadt de bestelling uit en brengt deze tot in de keuken, uiteraard kijk je gelijk of er misschien andere zaken zijn waarmee je de klant kunt helpen. Op naar de volgende klanten op je route! Aan het eind van de dag ga je met een tevreden gevoel weer terug naar het distributiecentrum waar jij je vrachtwagen en rapportages netjes aflevert.

Functie-eisen
Als Chauffeur ben jij in het bezit van je rijbewijs C en Code 95 en verder voldoe je aan de volgende punten:

  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent in staat kleine reparaties aan de vrachtwagen zelf te doen
  • Je bent een keer in de paar weken op zaterdag beschikbaar
  • Je bent verantwoordelijk en betrouwbaar

Wat bieden zij?
Binnen deze organisatie kom je te werken in een afwisselende functie en ga je rijden in de beste vrachtwagens die uitgerust zijn met de beste materialen. Zo kun jij je werk goed uitvoeren! Verder kun je het volgende verwachten:

  • Gezellige collega's in een professionele werkomgeving
  • Ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen
  • Aantrekkelijke werktijden (Op tijd thuis voor het eten)
  • Mogelijkheid tot volgen van trainingen

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je cv en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!