Calculator/ Werkvoorbereider

Fulltime - Regio Albrandswaard

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een ambitieus familiebedrijf welke gevestigd is in de gemeente Albrandswaard. Het is een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling belangrijk is en waar er wordt geluisterd naar ideeën en opmerkingen. Er is zelfs een expertiseteam waar deze ideeën en opmerkingen gedeeld kunnen worden.

De functie
Als Calculator/ Werkvoorbereider houdt jij je bezig met verschillende projecten op het gebied van het riool, de funderings- en bestratingswerkzaamheden, grondwerk en bodemsanering. Je bent verantwoordelijk voor het maken van begrotingen, planningen en de werkvoorbereiding van werkzaamheden en projecten.

Functie-eisen
Als Calculator/ Werkvoorbereider heb jij HBO- werk en denkniveau en een opleiding in de richting van de Civiele Techniek. Ook is het belangrijk dat je in het bezit bent of bereid bent tot het behalen van je VCA diploma. Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand met werkervaring in een soortgelijke functie, iemand die communicatief en cijfermatig sterk is en goede kennis heeft van Excel en Word. Verder is het belangrijk dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt.

Wat bieden zij?
Onze opdrachtgever heeft je het volgende te bieden:

  • Een goed salaris met een aantrekkelijke bonusregeling
  • Een fijne werkomgeving met veel uitdagende werkzaamheden
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door het volgen van opleidingen en cursussen

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je cv en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!