Barmedewerker/Bediening

parttime/fulltime - regio West-Brabant

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever is één van de grootste aanbieders van budgetaccomodaties in Nederland. Zij bieden lokale- en internationale gasten een verblijf in een prettige, informele omgeving. Er verblijven erg veel verschillende soorten gasten, denk aan gezinnen, individuele reizigers, (sport)groepen en bedrijven. Naast het verblijf bieden zij ook een breed scala van andere diensten aan zoals vergaderingen, BBQ's, workshops, bruiloften en bedrijfsfeesten.

De functie
In de functie van Barmedewerker/Bediening ga je bardiensten draaien en serveer je bestellingen uit. Je helpt de gasten, vult de bar aan en houdt het restaurant en terras schoon. Is er een feest of vergadering? Ook hier help je mee tijdens de voorbereidingen en regel jij dat alles tot in de puntjes goed geregeld is.

Functie-eisen
Je bent een echte horecatijger die orde weet te scheppen. Het is erg druk op de vestiging en ze zijn op zoek naar iemand die het totale reilen en zeilen van een bar kent. Ook voor het helpen van je collega's op andere afdelingen draai jij je hand niet om.

  • Je bent positief ingesteld en maakt gemakkelijk contact met mensen
  • Je vindt het leuk om ook tijdens weekenden, feestdagen en vakanties te werken
  • Je kunt je prima redden in het Nederlands en daarnaast spreek je ook een andere taal zoals Engels en/of Duits, Frans
  • Je helpt graag anderen, niet alleen de gasten maar ook je collega's

Wat bieden zij?
Een erg uitdagende baan in de bossen van West-Brabant. Je krijgt een marktconform salaris en voorwaarden volgens AVR van de Koninklijke Horeca. Daarnaast krijg je er een team van leuke collega's bij die dit de best lopende vestiging van Brabant willen maken!

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!