Assemblage Monteur

Fulltime - regio Nissewaard

De opdrachtgever
Onze jonge opdrachtgever is zo'n 5 jaar geleden op de markt gekomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en assembleren van generator sets voor de transport sector. Het bedrijf heeft een snelle groei doorgemaakt, mede door de kennis en de passie waar de medewerkers over beschikken. Dit gezellige en informele bedrijf is door enorme drukte hard op zoek naar een nieuwe collega.

De functie
De werkzaamheden binnen deze functie bestaan uit het voorbereiden en assembleren van Generatorsets. Ook het testen, inbedrijfstellen, modificaties en reparaties behoren tot de werkzaamheden. Er worden nieuwe sets volgens tekening gebouwd, maar ook tweedehands sets worden volledig gereviseerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de productie werkplaats in Spijkenisse. Het kan ook voorkomen dat er ergens op locatie een storing is welke op roulatiebeurt zal worden opgelost.

Functie-eisen 
Als Assemblage Monteur heb je een technische opleiding genoten (mbo) en hebt enkele jaren ervaring als monteur. Vanzelfsprekend heb je 2 rechterhanden en technisch inzicht. Je vindt het leuk om met je handen te werken en samen met je collega's iets moois te maken. De Rotterdamse mentaliteit stroomt door je bloed, je bent leergierig en collegiaal. Je bent ook in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden zij?
Het is een leuk bedrijf vol met passie en technisch hoogwaardige know-how waar je veel kunt leren. Gezellige collega's die hart voor de zaak hebben en altijd in zijn voor een grapje. Werken volgens CAO Klein Metaal, dit betekent goede arbeidsvoorwaarden. Het betreft in eerste instantie een dienstverband op uitzendbasis, maar het uitgangspunt is vast.

Interesse?
Reageer dan via onderstaand formulier, upload je cv en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!