Administratief Medewerker

fulltime - regio Nissewaard

De opdrachtgever

De opdrachtgever is begonnen als familiebedrijf met nu meer dan 800 mensen in dienst. Het is een industrieel reinigingsbedrijf die de werkzaamheden uitvoert voor verschillende sectoren, bijvoorbeeld in de: Automotive, Chemie, Petrochemie, Haven, Transport, Food en Productie. Ze voeren dagelijkse reinigingswerkzaamheden uit, maar voeren ook fabriekstops en projecten uit en springen zij in bij calamiteiten.

De functie

In de functie van Administratief Medewerker ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor het juist invoeren van de werkbonnen. Je voert deze in voor de klant, maar ook voor de verloning van de medewerkers. Rond eind augustus wordt het erg druk op de afdeling door de orders van een grote klant. Deze moeten natuurlijk allemaal verwerkt worden. Hierdoor is het erg waarschijnlijk dat er overgewerkt moet worden in deze periode. Werktijden kunnen variƫren, dit allemaal in overleg. Belangrijk is dat er altijd bezetting is. In de drukke weken kan het nodig zijn dat je 's avonds of 's nachts werkt, ook dit in overleg. Als je op zoek bent naar een administratieve functie, graag wil werken en uren wil maken is deze baan echt iets voor jou!

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau
  • Per direct beschikbaar
  • Minimaal 40 uur per week beschikbaar
  • Je bent nauwkeurig
  • Je bent flexibel ingesteld
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • We zoeken iemand met een Rotterdamse mentaliteit die zijn/haar mannetje kan staan!

Wat bieden zij?

Een leuke en uitdagende baan waar je veel uren kan maken. Je krijgt een marktconform salaris en je overuren worden gewoon uitbetaald.

Interesse?

Reageer dan via onderstaand formulier, upload je CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!